Et presentem la Lola Van, la 1a DJ Truck, una solució única pel teu esdeveniment

Un reclam nou, elegant i sorprenent

La Lola Van, és una furgoneta Volkswagen T2 (Kombi Bay Window) del 1974 restaurada, reformada completament i convertida en una cabina Dj Plug&Play… la 1a DJ Truck.

L’hem creat i pensat exclusivament per satisfer les necessitats d’organitzadors, creadors i ambientadors d’espais, una proposta única per tota mena d’esdeveniments.

Un vehicle icònic amb un disseny exclusiu, equipat amb aparells tècnics de qualitat que capta l’atenció del públic assistent.

 Aparca i sona … “Arribar i moldre”

No necessita cap mena d’instal·lació prèvia, només endollar-la a la corrent i en pocs minuts la música pot començar a sonar.

Una cabina de DJ Plug & Play (connexió immediata) amb equip d’àudio incorporat per posar música al teu esdeveniment. Aparca i sona! Tot fàcil, tot ràpid.

La pots llogar amb DJ o sense i connectar-la, si vols, a qualsevol altra instal·lació d’àudio existent per si es necessita augmentar el volum de la música.

Escoltar la millor música d’ambient o de festa des d’una cabina plena d’elegància i glamour.

«La gent sempre somriu quan la veu».

Per tota mena d’esdeveniments

Lola Van es lloga per tota classe d’esdeveniments: festes, congressos, events corporatius, casaments de luxe, fires, actes i accions promocionals, presentacions, teambuilding… i allà on la puguis imaginar.

Adapta-la amb la teva marca

La Lola Van es pot personalitzar estèticament per adaptar-la a la teva marca o la del teu client. 
La pots personalitzar amb petits detalls o de manera integral per adaptar-la al look & feel del teu client.

Un Dj Set versàtil i funcional

A la part posterior disposa d’un resistent mòdul taulell espai de cortesia o espai alternatiu per al DJ. Versàtil i d’ús polivalent com a zona on oferir informació als clients, àrea de degustació de productes o com a espai de cortesia.

Lola Van és el somni fet realitat d’un amant de la música i del disseny

La primera Dj Truck, un projecte pensat per omplir un forat que fins ara no existia al mercat, una cabina de DJ elegant per donar rellevància a la feina del DJ i fer que la vida sigui encara més meravellosa durant una estona.

Pregunta més coses i reserva la Lola Van pel teu esdeveniment

Som capaços de crear el millor ambient per a qualsevol tipus d’esdeveniment i oferir preus assequibles per a tothom.

Una experiència única en què no deixarem indiferent ningú.