XIV Premios Gaudí 2022

XIV Premios Gaudí 2022

La ceremonia XIV Premios Gaudí se celebró en la Sala Oval del Museo Nacional de Arte de Cataluña con un escenario central de 360º y 1.300 invitados. Contó con la presencia de Lola Van, la 1ª DJ Truck con Diddi Deejay, miembro de nuestro equipo en la cabina.

UN MITE

UN MITE

La Lola Van és una Volkswagen T2, la van que va marcar el moviment hippy dels anys 60, convertint-se en un símbol icònic del segle XX encara vigent. Convertida en cabina DJ és una proposta única.

HOLA ME LLAMO LOLA Una experiencia única Dj Truck

HOLA ME LLAMO LOLA Una experiencia única Dj Truck

Una T2 convertida en cabina de DJ Plug & Play con equipo de audio incorporado. ¡Aparca y suena! Una propuesta pensada para acompañar visual y musicalmente tu evento, ofreciendo una experiencia única y exclusiva a los asistentes.

DJs Team Lola Van

DJs Team Lola Van

Disposem del DJ més adequat als teus gustos musicals. Lola Van compta amb una ampli equip de DJs desde el reconegut músic i locutor, Miqui Puig, la DJ i productora Irina Flake i els versàtils DJ Van i DJ Chimmy Hendrix entre molts d’altres.

Benvinguts a l’experiència LOLA VAN

Benvinguts a l’experiència LOLA VAN

«La gent sempre somriu quan la veu»… una T2 convertida en cabina DJ és una proposta única i diferent per amenitzar musicalment el teu esdeveniment. Aparca i sona … “Arribar i moldre”